Wet- en regelgeving

Op het gebied van brandveiligheid is de wet- en regelgeving uitgebreid en complex. Er worden in dat kader veel eisen gesteld aan het gebouw, de inrichting, de opslag en toegankelijkheid.

De specialisten van Altebra zijn u graag van dienst om u in deze materie voor te lichten en zorg te dragen voor de keuze van de meest optimale brandbeveiliging.

Ontwikkelingen
De regels zoals deze nu gelden en de beveiligingsmarkt horende ontwikkeling worden door ons op de voet gevolgd. Zo kunnen wij onze klanten continue laten profiteren van technische ontwikkelingen en daarmee de meest optimale bescherming bieden.

Gecertificeerd
Altebra is naast gecertificeerd brandmeldinstallatie- en onderhoudsbedrijf, tevens een gecertificeerd sprinklerbedrijf. Vanzelfsprekend zijn wij in het bezit van VCA** en ISO 9001-2015 certificaat.

Voor scholieren is het goed om te weten dat we tevens een erkend leerbedrijf zijn.

WIE ZIJN WIJ?

werkwijze Altebra

Onze werkwijze

  • Onafhankelijk adviseur en uitvoerder
  • Meedenken in planontwikkeling
  • Juiste kennis, ervaring en innovatiekracht
  • Kennis van wet- en regelgeving…
Team Altebra

Ons team

Altebra bestaat uit een team van specialisten. Samen staan wij garant voor kwaliteit en vertrouwen. Maak kennis met ons team…
Serviceteam Altebra

Service

Ons team voert service en structureel onderhoud adequaat, snel en professioneel voor u uit.  Wij  hebben 24 uur per dag een team klaarstaan, om u in geval van calamiteiten bij te staan!
Wet- en regelgeving brandveiligheid

Wet- en regelgeving

Altebra beschikt over alle noodzakelijke certificaten om als volwaardig gesprekspartner, adviseur en uitvoerder te kunnen fungeren in alle mogelijke bouwprojecten.