Daarom Altebra

Meedenken in planontwikkeling


Voorkom onnodige (bouw)kosten

Door in een vroeg stadium mee te gaan in het ontwerp van uw plan, kunnen wij er samen met u voor zorgen dat een brandveiligheidssyteem integraal wordt opgenomen in uw bouwplan. Hiermee kunnen onnodige aanpassingen verderop in het proces worden voorkomen. Vanzelfsprekend verzorgen wij ons ontwerp in 3D zodat aan de laatste stand van de ontwerptechniek wordt voldaan. Hiermee is een volledige integratie mogelijk van de bouwkundige, elektrotechnische en wertuigbouwkundige processen.

Bestaande- of nieuwbouw
Ook bij uitbreidingen of renovaties kunnen wij de volledige engineering en uitvoering voor u verzorgen.
OP TIJD en OP MAAT van overleg met de gemeente tot en met de oplevering en inspectie van de installatie. Het gehele proces zullen wij met ën voor u verzorgen!

60% van de branden wordt door sprinklers geblust

WIE ZIJN WIJ?

werkwijze Altebra

Onze werkwijze

  • Onafhankelijk adviseur en uitvoerder
  • Meedenken in planontwikkeling
  • Juiste kennis, ervaring en innovatiekracht
  • Kennis van wet- en regelgeving…
Team Altebra

Ons team

Altebra bestaat uit een team van specialisten. Samen staan wij garant voor kwaliteit en vertrouwen. Maak kennis met ons team…
Serviceteam Altebra

Service

Ons team voert service en structureel onderhoud adequaat, snel en professioneel voor u uit.  Wij  hebben 24 uur per dag een team klaarstaan, om u in geval van calamiteiten bij te staan!
Wet- en regelgeving brandveiligheid

Wet- en regelgeving

Altebra beschikt over alle noodzakelijke certificaten om als volwaardig gesprekspartner, adviseur en uitvoerder te kunnen fungeren in alle mogelijke bouwprojecten.