altebra sprinklerbeveiliging

Altebra biedt de meest effectieve vormen van brandbeveiliging

Brand vormt te allen tijde een gevaarlijk (bedrijfs-)risico. Jaarlijks ontstaan er in Nederland ruim 300 branden die in potentie onbeheersbaar zijn. Nog afgezien van het ernstige risico op persoonlijk gevaar, is brand vaak de oorzaak van hoge schadeposten. Preventie is geen overbodige luxe. Een sprinklerinstallatie van Altebra biedt de snelste en meest effectieve vorm van brandbeveiliging.

Planning en uitvoering

Altebra is dé specialist in complete systemen voor optimale brandbeveiliging. Wij verzorgen een breed scala aan efficiënte oplossingen in detectie-, sprinkler-, en schuimblusinstallaties. Onze vakmensen hebben een ruime ervaring in de planning en uitvoering van alle bijkomende bouwkundige en installatietechnische voorzieningen.

Onze sprinklerinstallatie detecteert, signaleert en blust de brand

Een sprinklerinstallatie van Altebra biedt de beste garantie dat brand zo min mogelijk schade toebrengt aan uw gebouw. Onze automatische sprinklerinstallatie detecteert, signaleert en blust de brand. Vaak al voordat de brandweer aanwezig is. Sprinklerinstallaties bieden de zekerheid dat uw gebouw geen grote schade oploopt, dat uw mensen veilig werken en dat de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten gewaarborgd wordt.

WIE ZIJN WIJ?

werkwijze Altebra

Onze werkwijze

  • Onafhankelijk adviseur en uitvoerder
  • Meedenken in planontwikkeling
  • Juiste kennis, ervaring en innovatiekracht
  • Kennis van wet- en regelgeving…
Team Altebra

Ons team

Altebra bestaat uit een team van specialisten. Samen staan wij garant voor kwaliteit en vertrouwen. Maak kennis met ons team…
Serviceteam Altebra

Service

Ons team voert service en structureel onderhoud adequaat, snel en professioneel voor u uit.  Wij  hebben 24 uur per dag een team klaarstaan, om u in geval van calamiteiten bij te staan!
Wet- en regelgeving brandveiligheid

Wet- en regelgeving

Altebra beschikt over alle noodzakelijke certificaten om als volwaardig gesprekspartner, adviseur en uitvoerder te kunnen fungeren in alle mogelijke bouwprojecten.

Volgens de afgesproken planning de hoogste kwaliteit materiaal

In onze eigen faciliteit in België verzorgen wij de productie van de meest uiteenlopende soorten sprinklerleidingen, voorzien van de nodige aansluitstukken. Deze worden volautomatisch met een lasrobot geplaatst en gelast. Uiteindelijk volgen alle leidingen hun weg in de eigen poedercoatstraat, waarna deze op transport gaat naar de klant.

Voordelen van poedercoating:

  • Elke gewenste kleur van de leiding is mogelijk;
  • De levensduur van de leiding wordt verlengd door tegengaan van invloeden van buitenaf.